duminică, 29 iunie 2014

MAREA DEMASCARE - episodul 2

Acum câteva zile, într-o postare mai jos, aţi văzut omul cu două feţe. În acest mic reportaj, veţi descoperi bărbatul-doamnă sau doamna-bărbat !
Să începem. Pe bloglul lui Petrică Aidimireanu PĂTRĂŢICĂ, la un concurs de scrabble, participa doamna Cornelia Alstani, nume frumos, nimic de zis, dar dubios, care dădea nişte soluţii foarte bune! În urma demascării lui Dincă Stan, m-am gândit că ar fi familie de cuvinte (sic!) cu Cornelia Alstani.

Iată cum apărea pe blogul mai sus amintit :


 După ce nu mi s-a mai permis accesul la profilul lui Dincă Stan şi al lui Ciprian Oglan, m-am gândit să trimit un mesaj pe profilul Corneliei Alstani. Astăzi, stupoare, nu mai pot accesa profilul doamnei.

Iată ce îmi afişează la Ciprian Oglan :


Iată ce îmi afişează la Cornelia Alstani :


Căutăm numele Cornelia Alstani pe net. Iată ce găsim :

1) Este asigurată la Casa de Asigurări Bacău CASBC


2) Mai găsim un număr de telefon din Franţa cu harta oraşului de unde este : AICI


Trageţi dvs.concluziile. Domnule dragă, nu am nimic personal cu dvs, dar, încă o dată vă spun, m-a deranjat cel mai mult că publicaţi careuri la Elixir, iar pe facebook nu ştiaţi cum să împroşcaţi cu noroi. Aşteptam măcar scuzele de rigoare. Şi cum astea nu au venit, mă fac nevoit să vă zic pentru nu ştiu a câta oară, RUŞINICĂ !
Un comentariu:

  1. Concluzia este ca ciumpalaului ii plac castanele. Belea, incheie cruciada ca pentru sfertodoctii astia nu merita efortul.

    RăspundețiȘtergere