luni, 24 ianuarie 2011

CHIRURGUL - GREA DE TOT

CHEIA : 2,4,4,1,6

18 comentarii:

 1. Asa cum ti-am promis azi noapte, m-am uitat peste problema asta ,,grea'' a ta. Sincer, nu e grea, ba as spune ca e evaziva. O sa-ti public la mine, special pentru a le dezlega doar tu, sute de astfel de probleme. Dar sa revin pe plaiurile tale. Cred ca ai vrut sa spui cevade genul:
  C,U la METRU PATRAT, A,T adica...
  CU LAME TRUP A TRATAT.

  Ti-am respectat tema si ti-am folosit toate literele expuse. Nu are rost sa-ti mai spun ca nu e corecta formularea sau ca ligamentarea e ,,rupta-n bucati''.
  Atat iti mai spun:
  ,,Nu-mi pune perspicacitatea la indoiala si nu ma mai compara cu alti dezlegatori, precum sunflower sau George''. Ii simpatizez destul de mult pentru perspicacitatea lor, ceea ce-ti doresc si tie sa faci, cu absolut toti vizitatorii blogului tau. Multumesc pentru intelegerea acordata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta zici tu ca e grea? Asta-i floarela ureche (pentru altii). E ceva de operat aici? Nu sunt doctor, sunt profesor, asa ca... pot sa-ti fac cateva operatii ,,matematice''.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tocmai am vorbit cu prietenul meu de-o viata, Claudiu, care mi-a dat solutia. Nu-mi place cum suna, dar daca el spune ,asa o fi. Ca doar el e rebusistul, nu eu. Eu sunt doar o mica amatoare. Dar, ca sa inteleg si eu, te rog sa-mi spui, cum poti trata un trup cu lame? E un fel de acupunctura chinezeasca? Sau cum e? Asta, daca mi-a dat Claudiu solutia corecta....
  Astept raspunsul tau....

  RăspundețiȘtergere
 4. SyroL , am o întrebare : care dintre noi îl cunoaşte de-o viaţă ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Claudiu scrie în locul lui SyroL . Ce tare ... iubiți-vă mult ! SyroL , ai uitat cine te-a furat la nuntă ? Eu ! Orice mască se demască ! Să vă trăiască amândoi feciorii !

  RăspundețiȘtergere
 7. Referitor la problemă ... nu a fost grea deloc , doar găselnița cu metru pătrat mi s-a părut interesantă !

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu inteleg : cine cu cine traieste o poveste de dragoste? Claudius cu Laurentiu?

  RăspundețiȘtergere
 9. Tare de tot George ... acum știi cine e SyroL ?

  RăspundețiȘtergere
 10. Te-ai pacalit, ca un copil mic, ce esti...
  Adevarul ca SyroL, imi este foarte cunoscuta.Ca la criptograme, iti pot da indicii. In orice caz, nu sunt eu ci.... dar tot pe tine te las sa ghicesti.

  RăspundețiȘtergere
 11. Din toata galceava asta eu am retinut doar ,,Nu-mi pune perspicacitatea la indoiala si nu ma mai compara cu alti dezlegatori, precum sunflower sau George'' Si ma racaie rau de tot pe retina...Astept sa-ti ceri scuze Claudiu (sau dupa caz, Laurentiu-am vazut niste ghilimele pe colo)si sa recunoasteti ca modestia e o conditie sine qua non a omului inteligent.

  RăspundețiȘtergere
 12. Daca se simte cineva lezat de afirmatiile mele, imi cer scuze, dar cel mai bine ar fi ca acel cineva sa fie in cunostinta de cauza. Asadar, chiar daca sunt constient ca scuzele imi vor fi acceptate si fara sa fi gresit cu nimic, astept sa mi se ceara si lamuriri suplimentare.

  RăspundețiȘtergere
 13. OK,te rog sa ma lamuresti (suplimentar) si sa imi spui cui apartine citatul din ghilimelele de mai sus.Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 14. Da, cer eu lamuriri suplimentare : deci, eu si Sunflower suntem dezlegatori de mana a doua, a treia sau a cata?
  De cand am citit acea fraza ma tot gandesc daca n-ar fi bine sa boicotez blogurile voastre. Stiu ca ma voi alege cu o reciprocitate, dar cred ca merita.

  RăspundețiȘtergere
 15. Povestea începe astfel : eu cu Claudiu ne cunoaștem de 12 ani și jumate . Învățându-l niște chestii rebusiste la acea vreme , a tot încercat să își arate colții , apoi eu către el ! Acum , după cum ați citit , ne-am tot tachinat reciproc . La un moment dat al discuției ,recunosc , i-am spus că Sunflower dezleagă mult mai repede decât el , ceea ce l-a afectat și mi-a scris că ... SĂ NU ÎL MAI COMPAR CU GEORGE ȘI SUNFLOWER ! Atât am de spus , mie nu îmi place să mă cert , dar consider că nu e frumos din partea lui !

  RăspundețiȘtergere
 16. Sunflower, George, am dat lamuriri suplimentare pe blogul meu. Nu ma bucur ca sa ajuns la asa ceva, dar simt inca acei colti ,,otraviti''cum agata de peste tot.

  RăspundețiȘtergere
 17. La inceput mi se parea amuzanta cearta voastra.Erati ca doi copii care se cearta pe piesele de lego.Inca nu ati realizat ca va lipseste obiectul disputei? Si ca sunteti maturi?

  RăspundețiȘtergere
 18. Alte comentarii sunt de prisos.
  O spun si aici, asa cum am spus-o si la mine pe blog. IMI PARE RAU CA S-A AJUNS AICI SI CA N-AM FOST INTELES.

  Si cu asta, spun STOP JOC.

  RăspundețiȘtergere